00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת ברוקולי דיאטתית

02/06/2017
פשטידת ברוקולי דיאטתית

פשטידת ברוקולי דיאטתית

 

 

 

 

לשומרים על המשקל ולא רק - פשטידת ברוקולי רזה שמתאימה לארוחת בוקר או ערב טעימה ובריאה.

* 1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא
* בצל גדול
* 2 שיני שום כתושות...
* כפית שמן זית
* 2 ביצים
* גביע קוטג' / גבינה לבנה 5%
* 2 כפיות גדושות קמח כוסמין
* חצי כפית אבקת אפייה
* מלח ופלפל שחור

הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות.

את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך.

את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.

בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח, בצל ושום.

משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.

מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית. אופים את הפשטידה 40-35 דקות עד להשחמה.

 

 

 

 

קרדיט: אולגה טייטנשטיין

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת