11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כרובית בבשמל *

כרובית בבשמל  *

כרובית בבשמל 

הפשטידה התגלתה כלהיט על שולחן החג, וגרפה מחמאות בשפע, 

רשימת המצרכים (6 מנות):

 

  • 1 חבילת חטיפי כרובית טבעול

  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר פרגמנט, מעבירים לתנור החם ל - 12 דקות. מוציאים ומצננים.
    • לרוטב בשמל
    • 100 גרם חמאה
    • 100 גרם קמח
    • 1 שן שום כתושה
    • מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם
    • 1 ליטר חלב
    • 50 גרם מוצרלה קשה מגורדת גס
    • 50 גרם פרמזן מגורד
    • 50 גרם קשקבל מגורד
    • 2 כפות עירית קצוצה
    • בסיר בינוני ממיסים על להבה בינונית את החמאה, מתבלים בשום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצרת רביכה. מוסיפים את החלב בבת אחת ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
    • ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד כ - 5 דקות, עד לקבלת בשמל במרקם של יוגורט סמיך.
    • מכבים את הלהבה וממשיכים לערבב דקה נוספת. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
    • מצננים כחצי שעה בטמפ' החדר.
    •  
    • מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מערבבים את הבשמל המצונן בעזרת מטרפה עד שהוא חוזר למרקם חלק. מוסיפים את הגבינות ואת העירית. מוסיפים את הכרובית ומערבבים בעדינות. מעבירים לתבנית אפייה בינונית, מעבירים לתנור החם ל - 20 דקות, עד להזהבה. מגישים חם.
  •  

?

 

קרדיט: בישולים 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת