44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מגולגלות במילוי גבינה ושוקולד

26/05/2017

אחרי שהכנתי את הבצק מגולגלות ללא חמאה והוא נחל הצלחה החלטתי  היום למלא אותו בגבינה. עוגה שניה שאכין לחג תשמעו יצא פצצה שווה לנסות כי הבצק חלום ושילוב של מילוי הגבינה מושלם.

 

 

 

מה צריך:

600 גרם קמח

כוס מיץ תפוזים

3/4 כוס שמן

כוס סוכר

1 אבקת אפיה

למילוי:

500 גרם גבינת כנען

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

ביצה אחת

גרידת לימון

כוס שוקולד ציפס// צימוקים בהירים

חצי כוס א' סוכר

כפית ת' וניל איכותית.

אופן ההכנה:

ללוש בצק רך מכל החומרים (אם הבצק רך מידיי להוסיף עוד מעט קמח)

לעטוף בשקית ולשים במקרר לחצי שעה (אני הכנתי את הבצק לילה ליפני.)

המילוי:

לערבב את כל החומרים.

לחלתק את הבצק ל4  לקמח היטב  (כי הבצק  מאוד דביק)משטח עבודה ולרדד לעלה בעובי 3- מ"מ

למרוח חלק מהמילוי ולגלגל לרולדה.

להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

לחרוץ בסכין חתכים רק לסימון.

לאפות בתנור בחום 175 מעלות עד הזהבה נאה.

להמתין עד שהרולדות מתקררות מעט ולפרוס לפרוסות לפי הסימון  לפזר א' סוכר ולהגיש.

וואיייי וואייי כמה שהמגולגלות האלו טעימות ממכר.

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

שבת שלום ו

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת