33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

העולם של שרית

באתי למסעדת קולומבוס ברעננה וגיליתי את חלת הבצל המושלמת שלהם (השגתי לכם גם מתכון!)

באתי למסעדת קולומבוס ברעננה וגיליתי את חלת הבצל המ...

היי,אני בטוחה שאחת הסיבות שהניעו את קולומבוס להגיע לאמריקה היא הבשר המעושן וניחוחות הברביקיו שאי אפשר להתעלם מהם!

ועכשו,גם ברעננה אפשר להתענג מפלטת בשרים טעימה ומארוחה מלאה וכשרה בלי לרוקן את הארנק..מסעדת קולומבוס-חגיגה אמיתית לקרניבורים אוהבי הבשר!

מה פספסתי?! אה כמובן,היתרון במסעדת קולומבוס הוא:

שהמסעדה מעניקה לסועדיה אירוח מפנק ועשיר ודוגלת בתפריט "אכול כפי יכולתך" הכולל :מנות ראשונות, עיקריות ותוספות ללא הגבלה ובמחיר הוגן ומשתלם (החל מ- 79 ש"ח בלבד!) מה שאומר שאין מצב לא לצאת שבעים מהארוחה הדשנה.

אז הגענו שתי קרניבוריות חובבות גדולות של סטייקים (הידעת שבשר לא משמין?!) והזמנו את הדיל "של אכול ככל יכולתך" מה קיבלנו? 
מגוון של 6 מנות ראשונות למרכז השולחן-סלטים בטעם ביתי ולא מתועש-בין השאר:סלט גזר עם לימון כבוש,סלט סלק מתובל וטעים,סלט עגבניות שרי ועוד.המגוון משתנה בהתאם לחומרי הגלם הקיימים באותו היום במטבח,פיתות אישיות חמות לניגוב.

חציל בלאדי- מעושן בגריל עם טחינה עליו. 

כנפיים – מוקפצות בקרמל צ’ילי מתוק.וחלת בצל (יש מתכון בהמשך)

מיקס גריל - צלחת גדולה  ועליה: סטייק אנטריקוט- במלח גס ופלפל גרוס,עשוי לא רע.

נתחי אסאדו – בשר שבושל ארוכות, ברוטב השף.

פרגית נוסח הקפטן- עשוי במרינדת השף.

עוף שיכור- פילט של עוף עטוף בבצק בירה ורוטב צ’ילי מתוק מעל.

קבבוני טלה- קציצה מתובלנת מבשר טלה טרי.

שניצלונים צ’וריסוס תוספות – חופשי למרכז שולחן
בייבי תפו”א בעשבי תיבול סטייק צ’יפס טבעי סלט ירקות קצוץ אורז היום.

כשרות הבשרים הינה-מהדרין רבנות מקומית.ניתן להתקשר יום לפני הגעה ולתאם עם ההנהלה בשר/פרגית בכשרות מהודרת יותר של הרב מחפוד או בית יוסף.הזמנתי את הכבד בכשרות מהודרת- הכבד היה עשוי במידה מדויקת ונכונה.    

המלצרית שטיפלה בנו היתה חביבה ומאוד השתדלה למרות שהיה עומס באותו יום ולא היה מזיק אם היה כוח עזר נוסף על מנת להוציא לנו את המנות בקצב מהיר יותר.

לגבי הקינוחים- לנו הגישו לקינוח פחזניות שנראות תעשייתיות למראה,ולמרות שקשה לנו לסיים ארוחה בלי משהו מתוק לא נגענו בהן.וחבל...זה שהקונספקט של מסעדה הוא כשר למהדרין לא אמור לגרוע מהמנות האחרונות ויש קינוחים פרווה לא רעים בכלל היום.

אחרי ארוחה דשנה וטעימה כזאת בקושי יכולנו לזוז (מזל שיש מעלית!)

שימו לב- המסעדה המרווחת מכילה חמישה מתחמים : 

חלל המסעדה המכיל עד 150 איש ,2 חדרי V.I.P עד 50 איש,מתחם אירועים עד 100 איש ומתחם מרווח וגדול עד 250 איש.

לפרטים נוספים ולהתרשמות הצטרפו לדף הפייסבוק שלהם: https://www.facebook.com/columbusherzalia/?ref=ts&fref=ts

קולומבוס רעננה- אחוזה 267, קניון עזריאלי רעננה. טלפון: 09-9589880

שעות פעילות:

א'-ה' 11:00 – אחרון הלקוחות
ו' 11:00 – שעה לפני שבת
חצי שעה לאחר יציאת השבת – אחרון הלקוחות- מוצ"ש.

נגישות לנכים:יש.        חנייה:בשפע

והבטחתי מתכון-טעמתי לראשונה בחיי את חלת הבצל-מנת הדגל של קולומבוס, אוסף של בצלים עטופים בבצק בירה.
מוגש בליווי רוטב ברבקיו וצ’ילי שמנת (פרווה) ובום!התמכרתי! אז מצאתי עבורכם את המתכון ברחבי הרשת ותאמינו לי-אין דבר מושלם מזה!!!! זמן הכנה:10 דקות בלבד! יאמיייייי

מרכיבים:

  • 1 קילו בצל פרוס לטבעות דקות
  • 400 גר' קמח
  • 100 גר' קורנפלור
  • 1/3 בירה כהה

אופן ההכנה:

מערבבים לתוך טבעות הבצל את הקמח והקורנפלור. 
יוצרים גומה ומוזגים לאט את הבירה. 
מחברים את העיסה לכדי צורה אחת אחידה. 
מטגנים בשמן עמוק במשך 4 דקות. 
טיפ להגשה: מומלץ להגיש חם בלוויית רוטב ברביקיו.

#קולומבוס

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shirsa5 אלא אם צויין אחרת