55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

עוף ברוטב מנגו

תקופת החגים היא תקופה קולינרית נהדרת - מצד אחד אני אוהבת להתרפק על מתכונים מבית אמא ומצד שני לחפש הרפתקאות חדשות . 

הפעם החלטתי ללכת בכיוון הנוסטלגי , מתכון אהוב של עוף ברוטב מנגו, כן, אצלינו גם בשבועות לא מוותרים על העוף או הבשר . 

השתמשתי בתרכיז פריגת קפוא בטעם מנגו. 

המצרכים:

כרעי עוף מחולקים 

קופסת תרכיז פריגת מנגו

4 כפות אבקת מרק בצל 

כוס יין אדום - מרלו/ קברנה סוביניון

לערבב את חומרי המשרה .

להניח את העןף בתבנית ולמזוג מעליו את חומרי המשרה -להשאיר במקרר למשך מספר שעות .

לחמם תנור ל- 180 מעלות

לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום ולאפות כחצי שעה. להוריד את הרדיד ולהמשיך באפייה עוד כשעה. 

מדי פעם להרטיב את העוף ....

 

להגיש עם אורז ולטרוףףףףף

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת