55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

קונכיות בצק פריך עם פטריות

שבועות מתקרב ואני מתכוננת....

השנה המצב מורכב ואני מתמרנת בין טרנדים/הכרחי התזונה השונים ולכן שמחתי שישנה אפשרות לקיצורי דרך ....

השתמשתי בבצק הפריך החדש של שמרית (המלוח)

מהיר וקל והכנתי בשני אופנים :

1. הכנת הבצק על פי ההוראות שעל האריזה תוך שימוש בשמנת להקצפה של יטבתה 

2. הכנת הבצק על פי ההוראות אך הפעם עם שמנת צמחית.

שתי דקות ערבוב

וחצי שעה מנוחה במקרר כשהבצק עטוף בניילון.

לאחר המנוחה - רדוד הבצק על משטח מקומח מעט וקרצתי עם כוס עיגולים .

לקחתי תבניות מאפינס הפוכות והנחתי על כל "גבעה" עיגול בצק . 

אפייה כ-25 דקות בחום של 180 , להוציא ולתת להתקרר. 

במקביל הוכן המילוי

לקצוץ 2 בצלים ולטגנם עד שקיפות 

לקצוץ 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות ולהוסיף לבצל. 

לתבל - מלח, פלפל, מעט אבקת מרק פטריות 

לאחר מספר דקות להוסיף חצי קופסת שמנת לבישול של אלפרו (סויה) ולבשל מספר דקות. 

לפני הארוחה למלא את הקונכיות ולחמם בתנור מספר דקות. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת