00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

תפוחי אדמה הום פרייז בתנור

14/07/2017

 

 

 

המצרכים :

7 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף פפריקה גרוסה מתוקה

2 כפות קל יונז (מיונז דל קלוריות)

1/4 כפית פלפל שחור

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף

3 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

1 כפית אבקת שום

כף שומשום קלוי

אופן ההכנה:

 לשטוף את תפוחי האדמה היטב עם הקליפה, להניח בסיר ולמלא מים ולהביא  לרתיחה ולכבות את האש.

      להשאיר את תפוחי אדמה בתוך הסיר במים החמים עוד  רבע שעה .

 להוציא את תפוחי האדמה לאחר שהתקררו מעט ולפרוס לריבועים גסים  (עם הקליפה).

 לסדר בתבנית את תפוחי האדמה ולהוסיף את המרכיבים  , מיונז, פפריקה מתוקה + פפריקה גרוסה ,מלח, , אבקת שום , פלפל שחור

      ולערבב היטב בעזרת הידיים.  (אפשר שלב זה להכין בקערה ולערבב היטב את כל החומרים).

 לכסות את התבנית בנייר כסף לאפות כשעה 190 מעלות ואז להסיר את הנייר כסף ולאפות עוד 20 דקות עד להשחמה.

 להוציא ולפזר ישר את כף השומשום הקלוי .

בתאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת