88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אוסובוקו ביין ערמונים ופטריות

 אוסובוקו ביין ערמונים ופטריות

אוסובוקו ביין ערמונים ופטריות

 

 

 

קניתי אוסובוקו עגל חלב

בסיר רחב מטגנים את האוסובוקו משני צדדיו

 


מוציאים לתבנית,

באותו סיר מטגנים 5 בצלים עד שקיפות מוסיפים פטריות, ערמונים (2 חבילות) וכוס וחצי יין אדום, חצי יבש,
לתבל מלח, פלפל, וכף אבקת מרק בצל.

 

 

  


לתת לרוטב לרתוח לשפוך על האוסובוקו, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור אפייה, 180 מעלות, למשך 3 שעות.

לטעום ולתקן תיבול לקראת סוף הבישול בתנור,

 

                                             *אפיתי בכלי חסין חום עם מכסה תואם

  

הבשר יוצא רך ועסיסי,  ונפרד בקלות מהעצמות, לא מעט בזכות השומן שיש בו

      

המלצה: מכיון שהבשר די שמן,

כדאי להכין יום לפני הגשה, לשים  ללילה במקרר,   

להוריד בקלות בעזרת כף,  את כל השומן שצף והתקרש מלמעלה,

וזה לא יגרע מטעם הבשר והרוטב בעת החימום וההגשה.

                               

ויש לי עוד משהו קטן להעיר לתשומת לבכם,

כאמור, זהו אוסובוקו עגל חלב, יחסית כמות השומן מועטה,  והעצמות קלות וקטנות יותר,

באוסובוקו רגיל, הכמות פשוט עצומה, העצמות ענקיות וכבדות, הבשר עדיין  טעים מאוד, (בחמין למשל)

 אך חשבו את הפחת שיש בו, ועשו את השיקול שלכם,

 קניתי קרוב ל- 3 ק"ג אוסובוקו עגל חלב,  וזה מה שנותר ממנו.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת