88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת גבינה ושוקולד לבן

21/11/2017
עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקולד לבן

 

 לפורר שרוול פתי בר,

לערבב עם 

100 גר' חמאה מומסת 

1 כף סוכר חום,

לערבב ולשטח בתבנית עגולה בקוטר 22 /  24  ס"מ,

 

לאפות בתנור מחומם מראש ל- 170 מעלות 10 דקות, להוציא ולקרר,

 

להמיס בפולסים  150 גר' שוקולד לבן + 1/2 שמנת מתוקה,

תחילה 30 שניות להוציא ולערבב, ולהמשיך כל חמש שניות להוציא ולערבב, עד המסת השוקולד,

 

לערבב בקערה 500 גר' גבינה לבנה 9%,

 1/2 כוס שמנת חמוצה,

 2 ביצים,

 1 כף אינסטנט פודינג וניל ,

3 כפות סוכר,

להוסיף את השוקולד המומס,

 לערבב היטב ללא גושים, לצקת על שיכבת הבסיס,

לשים קערה חסינת חום עם מים בתחתית התנור ,

לחמם תנור לאפיה בחום עליון תחתון,  150 מעלות,

להכניס את התבנית לשלב אמצעי, לאפיה 40 - 50 דקות,  

 להוציא את העוגה עדיין רוטטת, אך לא נוזלית, אפיית יתר תהרוס את המרקם, העוגה מתיצבת שמתקררת,

 לקרר ולהעביר למקרר,

להקציף 250 מל' שמנת מתוקה + 2 כפות פודינג אינסטנט וניל , ולקמפת יציבה, לצפות את העוגה,

הערות:

אפשר לגוון ולהחליף חלק מהגבינה בגבינת שמנת

העוגה טובה גם ללא ציפוי ושומרת על גובהה,

העוגה משתבחת למחרת,

 

 

קרדיט: מלי מאירוב

 

 

ן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת