1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

כבד עוף עם פטריות וסילאן

10/05/2017

ארוחה קלילה ומהירה כבדי עוף טריים עם הרבה בצל מטוגן

פטריות ומעט סילאן מתקתק ,ארוחה בעשר דקות ,רצוי כבד עוף

טרי ,ופטריות גם טריות הטעם משובח

מצרכים :

500 גרם כבד עוף

2 בצלים גדולים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף סילאן

4-5 כפות שמן קנולה

1 סלסלה פטריות שמפיניון

אופן ההכנה :

לחתוך את הבצלים לרצועות ,לחמם שמן במחבת גדולה

להוסיף את הבצלים ולטגן עד להזהבה קלה ,להוסיף את הכבדים

להקפיץ מעט ,להוסיף את הפטריות שלמות או חתוכות ,לתבל מלח

פלפל שחור גרוס ,להוסיף את הסילאן לערבב להמתין עוד כשתי דקות

שהטעמים יתחברו להגיש עם פירה ,צ'יפס ,פסטה סלט .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת