88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רולדה שוקו וניל

רולדה שוקו וניל

 

רולדה שוקו וניל

 

בקערת המיקסר להקציף חמישה חלבונים + 1/2 כוס סוכר לקצף יציב , בערך כ- 6 דקות, על מהירות גבוהה,

 בקערה נפרדת לערבב היטב חלמונים + 1 כפית תמצית וניל + 3 כפות שמן + 2 כפות סוכר + 1 סוכר וניל + קמצוץ מלח,

 לאחד עם קצף החלבונים בתנועות עטיפה,

 במסננת קטנה לשים 3 כפות קמח  ולהוסיף לתערובת + 2 כפות קקאו+ 1/2 כפית אבקת אפיה,

מטמיעים בתוך התערובת בתנועות עטיפה

משמנים תבנית תנור מניחים נייר אפיה ומשמנים גם אותו

משטחים את  התערובת על נייר האפיה, לגודל התבנית, מכניסים לתנור מחומם  180 מעלות  ל- 10 דקות בדיוק!,

מכינים מגבת נקיה על השיש ומפזרים עליה אבקת סוכר,

 מוציאים את התבנית מהתנור, מחזיקים בנייר האפיה, והופכים על המגבת, משחררים מהעוגה את נייר האפיה,  

מגלגלים יחד עם המגבת לרולדה, (כך משאירים חצי שעה, לשמרת הצורה,

למילית:

 להקציף 1 שמנת מתוקה 38%,

3 כפות אינסטנט פודינג   וניל,

1/2 כוס חלב 

 פותחים את הרולדה מהגלגול שלה במגבת, מורחים חלק מהקצפת, וחלק משאירים לציפוי,

 מגלגלים שוב לרולדה,

מורחים את הקרם הנותר מעל,  ובעזרת קולפן מגרדים מעל הציפוי תלתלי שוקולד מריר או חלב.

 

 

 

 

 

 

קרדיט : מלי מאירוב

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת