88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות חמאה באקדח עוגיות

עוגיות חמאה באקדח עוגיות

עוגיות חמאה באקדח עוגיות

 

 

 

 

 

הבצק רך מאוד ונימוח,  ויוצא בקלות וללא מאמץ מהאקדח,

 יש למלא את המכשיר בבצק ולדחוס שלא יהיו חללים ריקים, 

להצמיד את אקדח העוגיות, לתבנית תנור לא משומנת, וללא נייר אפיה, וללחוץ,  (לעיתים יש צורות שדורשות כמה לחיצות כדי לצאת ולהידבק), העוגיה נצמדת לתבנית  ומתקבלת צורה שבחרנו,

לאפות ב- 170 מעלות , חום עליון תחתון עד גוון זהוב בהיר,

כאשר מוציאים את התבנית  מהתנור, לשחרר  מיד את העוגיות בעזרת מרית,  בעדינות רבה,  ולהשאירן לקירור מלא בתבנית,

לאחר הקירור  לאחסן בקופסה אטומה, לשמירת הפריכות

מצרכים:

200 גר' חמאה רכה,

1/2 כוס סוכר (100 גר'),

2 שקיות סוכר וניל (20 גר'),

2 חלמונים,

2 כוסות קמח (280 גר'),

אופן הכנה:

בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מערבבים חמאה + סוכר + סוכר וניל  למרקם קרם אורירי ותפוח,

מוסיפים חלמונים ומעבדים 

מנקים את דפנות הקערה ומוסיפים קמח , הבצק אמור להיות נעים ורך למגע אך לא דביק,

ממלאים את אקדח העוגיות, שמים את הצנטר שרוצים,

מזלפים את העוגיות על תבנית  במרווחים המאפשרים תפיחה והתפשטות קלה,

אופים 10 דקות,  או עד שזהוב בהיר,

מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה,

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת