00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סלמון בדבש ושום

29/04/2017

 

סלמון בדבש ושום

 

סלמון בדבש ושום 

 

 

מצרכים:

1/3 כוס חמאה,

1/4 כוס דבש,

4 שיני שום גדולות וכתושות,

1 לימון ליים רק המיץ,

1.2 ק"ג סלמון בנתח

מלח ים לטעם,

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה,

 

פילפל גרוס לטעם,

להגשה פרוסות לימון

 אופן הכנה:

להניח רשת באמצע התנור,

לחמם מראש תנור ל- 190 מעלות,

להניח בתבנית יריעת אלומיניום גדולה,

או שתיים חופפות לנתח סלמון רחב יותר,

בסיר קטן על אש קטנה להמיס את החמאה, להוסיף הדבש ומיץ הליים, לבשל תוך ערבוב עד שהדבש נטמע והמרקם חלק,

להניח את נתח הסלמון על רדיד האלומיניום, 

למזוג את תערובת הדבש מעל הסלמון בעזרת כף,

 לפזר מלח גס, (כ- 2 כפות לערך),

לזרות פילפל שחור גרוס,

ולפזר פטרוזיליה קצוצה,

להרים את שולי רדיד האלומיניום באופן שיחדרו חומרי הרוטב מתחת לנתח הסלמון

להכניס לתנור לאפות 15 - 18 דקות עד שאפוי היטב,  תלוי בעובי הדג, ומידת העשיה המבוקשת, 

לשנות את מצב התנור לגריל, בחום בינוני , לקרמול פני הדג, למשך 2 - 3 דקות,

לזרות את שארית הפטרוזיליה, ולהגיש עם פרוסות לימון

 

 

 


Honey Lime Garlic Butter Salmon in foil Is ready in under 30 MINUTES! Caramelized on the outside and falling apart tender on the inside! | https://cafedelites.com

תרגום סרטון בפייסבוק

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת