88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת גלידה

26/04/2017

עוגת גלידה

 

Easy homemade Death by Chocolate Ice Cream Cake, chocolate and vanilla no-churn ice cream makes this a creamy delicious dessert recipe.  

לבסיס העוגיות:

150 גר' עוגיות  וופל שוקולד מרוסקים,

50 גר'   חמאה מומסת

גלידת קרם ווניל:

174 גר' חלב מרוכז ממותק (3/4 כוס),

1 כוס שמנת להקצפה + 3 +1/2 כפות שמנת להקצפה סך הכל 300 מל',

1 כפית תמצית וניל  (4.20 גר'),

 

גלידת קרם שוקולד 

3/4 כוס חלב מרוכז ממותק, (174 גר'), 

1 כוס  שמנת מתוקה להקצפה  + 3+1/2 כפות  סך הכל 300 מל' שמנת להקצפה,

קקאו  2 + 1/2 כפות (18.45 גר'),

גנאש שוקולד:

1 + 1/4 כוסות שוקולד  צ'יפס מריר, (225 גר') / או  1 כוס שוקולד צ'יפס מריר ורבע כוס שוקולד צ'יפס חלב,

1/2 כוס שמנת להקצפה  (116 גר'),

חמאה 57 גר' (1/4 כוס),

מלית:

*1 כוס סירופ שוקולד

**להכניס למקפיא שתי קערות עגולות ל 15 דקות לפחות,

***לרפד בניילון נצמד,  תבנית לחם  (אינגליש קייק) בגודל  20 על 10 ס"מ תחתית ודפנות שהניילון יגלוש אל מחוץ לדפנות  מבחוץ כלפי מטה,

 

להכנת בסיס העוגיות:

להמיס חמאה, להוסיף פירורי העוגיות, לערבב היטב, לצקת לתבנית, ולהדק בתחתית של כוס, להכניס למקפיא עד הכנת השלב הבא

אופן הכנת קרם גלידת ווניל:

 

1. בקערה קטנה לערבב חלב מרוכז ממותק + תמצית ווניל ולהניח בצד,

2. להוציא קערה אחת מהמקפיא, להעביר אליה את השמנת המתוקה ולהקציף לקצפת תפוחה ויציבה, במטרפה ידנית.

לצקת מעט קצפת אל קרם החלב המרוכז +ווניל  ( זה יקל על המשך הערבוב ) לערבב,

ולהוסיף  יתר הקצפת ולערבב,

להניח בצד,

 

אופן הכנת קרם גלידת שוקולד:

בקערה קטנה לערבב חלב מרוכז ממותק + אבקת קקאו, ולהניח בצד,

להוציא קערה שניה מהמקפיא, לצקת אליה את  השמנת המתוןקה , לערבב במטרפה ידנית עד שתפוחה ויציבה 

להוסיף מעט מהקצפת אל תערובת הקקאו + חלב מרוכז ממותק (להקל על הערבוב), ולערבב,

להוסיף יתר הקצפת,

להניח בצד .

הרכבת העוגה:

1. להוציא את התבנית לחם + בסיס העוגיות מהמקפיא,

לשים 1/2 מקרם הווניל על שיכבת בסיס העוגיות,

לקשקש פסי סירופ שוקולד מעל,

לכסות עם מחצית קרם גלידת השוקולד,

לקשקש פסי סירופ שוקולד,

לכסות בשארית קרם גלידת הווניל, ולהקפיא לפחות חמש שעות,

לגנאש שוקולד:

לחמם חמאה  ושמנת עד המסת החמאה, לערבב היטב,

ולהוסיף שוקולד צ'יפס, לערבב עד קבלת קרם חלק, אם סמיך מדי, להוסיף מעט שמנת מתוקה חמה לפי הצורך,

להניח בצד ל- 2 דקות, לצנן מעט.

להוציא התבנית מהמקפיא,

לשלוף את העוגה מהתבנית, להיעזר בשולי הניילון הגולשים מחוץ לתבנית, להניח בצלחת הגשה,

לצקת מעל את קרם הגנאש,  לפזר שבבי שוקולד לבן ו / או חלב/מריר ולהגיש מיד,

*קישור לסרטון בכותרת

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת