88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת לזניה אוראו שוקולד

עוגת  לזניה אוראו שוקולד

שם מוזר לעוגה אך זה שמה במקור, והתרגום מסרטון בפייסבוק


מצרכים:
2  + 1/2 חבילות עוגיות אוראו עם הקרם הלבן בפנים,
3 + 3/4  שמנת מתוקה 38% קרה מאוד ,
 (לחלק ל- 3 כוסות בנפרד,  ול- 3/4 כוס עבור הגנאש) 
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס אבקת קקאו
1 כפית תמצית וניל
1 + 1/2 כוסות שוקולד צ'יפס,
חצי כוס שבבי שוקולד, לקישוט
הכנה: 
הכנת קצפת שוקולד: 
בקערה גדולה באמצעות מערבל יד או מיקסר עומד מצויד עם וו הקצפה,
 להקציף 3 כוסות שמנת מתוקה+אבקת סוכר+אבקת קקאו+וניל עד שמתקבל קרם תפוח.
להכין גנאש: 
מניחים שבבי שוקולד בקערה עמידת חום.
 בסיר קטן על אש נמוכה, מחממים לסף רתיחה 3/4 כוסות שמנת מתוקה. 
יוצקים שמנת על שבבי השוקולד ומניחים  2 דקות, 
ואז לערבב היטב עד שהשוקולד נמס וחלק ולא נשארים גושים.
הרכבה לזניה אוראו שוקולד: 
1. בתבנית אפייה 33 ס"מ על 23 ס"מ,  לסדר שכבה דקה של קצפת שוקולד.
 לסדר מעל שכבה של עוגיות אוראו,
 ולאחר מכן לכסות מלמעלה עם שכבת של קצפת שוקולד,
למרוח מקרם הגנאש ולישר בשיכבה דקה ואחידה,
להניח במקפיא 30 דקות,
להוציא, 
2.  לסדר מעל שיכבה שניה של עוגיות אוראו,
 למרוח קרם קצפת שוקולד, ולהקפיא שוב,
לטפטף מגנאש השוקולד, ולקשקש פסים דקים באופן חופשי שתי וערב , לפזר שבבי שוקולד,

 אם יש צורך אפשר לחמם מעט את הגנאש מעל סיר מים חמימים שיהיה נוזלי ונוח לטפטוף.
מקפיאים 5 שעות עד לילה.

להוציא למקרר שעה לפני הגשה,  ולהגיש קר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת