22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המתכונים של גבי

חומוס צפרדעים

או איך להפוך גרגרי חומוס מקופסה (צפרדע) לממרח חומוס חמים ואיכותי כמו בחומוסייה (נסיך מקסים!).

רכיבים:
1 קופסת שימורים של גרגרי חומוס. חשוב: לא לסנן את הנוזלים
3 שיני שום שלמות, קלופות
5 כפות טחינה גולמית
1 כף מיץ לימון
כפית שטוחה מלח
2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:
1.    מעבירים את גרגרי החומוס עם הנוזלים ושיני השום השלמות לקערת זכוכית, ומחממים במיקרוגל במשך 5 דקות. מצננים מעט.
2.    בעזרת כף מחוררת מעבירים למעבד מזון את גרגרי החומוס החמימים ואת שיני השום. מוסיפים פנימה 4 כפות מנוזלי הבישול, 5 כפות טחינה, כף מיץ לימון וכפית שטוחה מלח.
3.    מערבלים עד לקבלת ממרח חלק. מוסיפים פנימה שמן זית בזילוף קל, תוך כדי ערבול. 
4.    טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. אם החומוס סמיך מדי, מוסיפים עוד ממי הבישול. אפשר להוסיף עוד טחינה, מיץ לימון או מלח לפי הטעם. הכמויות למעלה מושלמות, לדעתי.
5.    מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים. אם נשאר חומוס, הוא נשמר במקרר כמה ימים.

מקור: http://minimalistbaker.com/best-ever-5-minute-microwave-hummus/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gsf אלא אם צויין אחרת