1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

לחמניות במילוי בשר

28/04/2017

לחמניות במילוי בשר עסיסי ,הלחמניות מאוד מזכירות את הסמבוסק המטוגן

שאני מכינה כעיקרון המילוי כמעט זהה מלבד בצל ירוק שגם לכאן אפשר להוסיף ,

לחמניות קלות במשקל במילוי בשר מתובל ועסיסי מנה ראשונה

נהדרת ,אפשר לאכול כארוחת ערב בתוספת סלט וטחינה מושלם

מצרכים לבצק :

1/2קילו קמח

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

1/4 כוס שמן

1 וחצי כוסות מים 

מילוי :

1/2 קילו בשר טחון

בצל גדול קצוץ

1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות

1 כף רסק עגבניות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 כף אבקת מרק עוף

1/2 כפית ראס אל חנות

אופן ההכנה :

לקערת המיקסר נכניס את הקמח נוסיף את הסוכר והשמרים

נערבל מעט ,נוסיף את השמן והמים בהדרגה נערבל במהירות נמוכה

עד לקבלת גוש בצק ,נוסיף את המלח נמשיף לערבל כ10 דקות עד לקבלת

בצק רך ונעים ,נשמן מעט את הבצק נכסה בניילו נצמד את הקערה נשאיר

את הבצק לתפוח כשעה עד להכפלת הנפח .בזמן הזה נכין את המילוי

הכנת המילוי :

במחבת רחבה נכניס את הבצל ושתי כפית שמן נטגן מעט נוסיף את הבשר

נערבב נפריד את הבשר עד שישנה את צבעו ,נוסיף את העגבנייה ,רסק עגבניות

ותבלינים נערבב היטב ,נניח בצד שיתקרר .

בתום שעה נוריד מהבצק את הנפח נחלק לכדורים שווים בערך 20 נניח על משטח מעט

משומן נרדד כל כדור נמלא בנדיבות מהבשר שיתקרר ,נסגור את הבצק ונהדק נניח את

הלחמניות כשהתפר כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה,נמשיך כך אם יתרת הבצק והבשר ,

נמרח על כל לחמניה ביצה טרופה נפזר שומשום בנדיבות ,

נחמם את התנור לחום 180 מעלות נאפה את הלחמניות עד שיקבלו גוון חום זהוב .

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת