1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות פראסה ללא בשר

10/04/2017

קציצוות פראסה מסמל עבורי את חג הפסח ,אימי הייתה מכינה

את הקציצות או לביבות ללא בשר ,חמות חמות נחטפות מיד אחרי הטיגון

בילדותי לא הכי אהבתי את הקציצות היום אני מאוד אוהבת ,

תכינו ותראו כמה שזה קל וטעים

מצרכים :

4 פראסות טריות

3 תפוח אדמה

2 ביצים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1/2 כוס קמח מצה

אופן ההכננה :

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך לקלף ,

לשטוף ולחתוך את הפראסה לעיגולים להעביר לסיר עם מים

לבשל כ10-15 דקות להעביר למסננת ל1/2 שעה לסחוט היטב

שלא יהיו נוזלים ,למעוך את תפוחי האדמה ,אני מכניסה את תפוחי

האדמה והפראסה המבושלת למכשיר מאסטר סלייסר כמה סיבובים

מוציאה לקערה מוסיפה ביצים ,מתבלת מלח פלפל שחור ,קמח מצה .

לחמם שמן במחבת ,ליצור קיציצות בידיים מעט רטובות לטגן משני

הצדדים עד להזהבה ,בתאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת