00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אנטריקוט מבושל ביין אדום - מאמע

אנטריקוט מבושל ביין אדום - מאמע

 

 

 

אנטריקוט מבושל ביין אדום

טיגון ובישול בנתח

פריסת הנתח  ובישול ברוטב העשיר, עד ריכוך מלא

 

מרכיבים לנתח אנטריקוט מבושל ביין אדום

נתח אנטריקוט של כ-2 ק"ג  (*היה לי נתח אנטריקוט עגל במשקל 2.5 ק"ג)

2 בצל פרוס

6 ראשי שום חצוי לרוחבו

3 גזר חתוך לטבעות

שורש פטרוזיליה פרוס לטבעות

שמן זית

מלח פלפל שחור גרוס

(הוספתי  2 שקיות ערמונים, 2 סלסלות פטריות שמפיניון ו-2 שומר חתוך לרבעים)

המצרכים למשרה:

חצי בקבוק יין אדום יבש

2 עלי דפנה

2 גבעולי תימין

3 גרגירי פלפל אנגלי

אופן הכנת נתח אנטריקוט מבושל ביין אדום:

1. מערבבים את מרכיבי המשרה ומשרים את נתח האנטרקוט במשרה ומעבירים למקרר לילה שלם לפחות. (*השריתי יומיים וחצי)

2. מסננים את הנתח (לא לשפוך את המשרה) ומייבשים במגבת. ממליחים ומפלפלים.

4. מלהיטים סיר רחב וכבד וצורבים מכל הצדדים עד שהנתח שחום. מוציאים ועוטפים בנייר כסף. מוסיפים את ירקות השורש

 

5. מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את כל הירקות כשלוש דקות. שופכים את המשרה למחבת ומביאים לרתיחה

6. מחזירים את הנתח לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.

(*לאחר הבישול עטפתי מיד את הנתח  ברדיד  אלומיניום , כאשר התקרר הכנסתי למקרר ולמחרת פרסתי ובישלתי ברוטב העשיר עד ריכוך

).

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת