1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פוקאצ'ה עם ירקות

31/03/2017

כחלק מחיסול חמץ מנסה לסיים עם הקמח שיש בבית ,מה יותר טעים מפוקאצ'ה ריחנית

בתוספת ירקות קוליים נהדרים ,אפשר להוסיף איזה ירקות שאתם אוהבים

מתכון לבצק בסיסי טעים וריחני

לבצק:

1 ק'ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף מלח

2 כפות סוכר

 31/2 כוסות מים

3 כפות שמן זית

תוספות :

ברקולי

גמבה

בטטה

פטריות

אופן ההכנה:

 שמים בקערת המיקסר קמח, שמריםסוכר, ו-3 כפות שמן זית, ולשים במהירות בינונית מוסיפים

את המים בהדרגה לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח כ-10 דקות מתקבל בצק רך וחלק

 מכסים את הקערה מניחים להתפחה כ-45 דקות.

בנתיים חותכים את הירקות מזלפים שמן זית מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס

אופים בתנור כ30 דקות

 כשהבצק תפח לשים אותו לישה קצרה, ומניחים לתפיחה של עוד 30 דקות.

 מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ופותחים כל אחד על משטח מקומח בעזרת אצבעות משומנות.

זולפים שמן זית. מפזרים את התוספות שרוצים, ומכניסים

כל פוקאצ'ה בנפרד לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות (בטורבו) ל-12 דקות,

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת