1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

בשר צלוי בתנור עם תפוח אדמה

07/04/2017

מנה נהדרת מרשימה וקלה כל כך להכנה ,

נתח בשר כתף בתנור עטוף בחרדל ורוזמרין ומסביב תפוחי אדמה

מנה קלה להכנה מרשימה וטעימה

מצרכים :

נתח כתף מספר 5 במשקל קילו וחצי

3 כפות שמן זית

3 כפות חרדל גרגירים

4 שיני שום חצויות

2 כפות דבש

מלח

פלפל שחור גרוס

כמה ענפי רוזמרין

חבילה תפוח אדמה קטנים

אופן ההכנה :

מחדירים לתוך הבשר את שיני השום ,מורחים את הבשר בחרדל פלפל שחר מלח שמן זית

ודבש , מעסים היטב ,מסדרים מעל רוזמרין מניחים בתבנית צלייה ,מכסים היטב מכניסים למקרר

ל12 שעות לפחות ,מתבלים את תפוחי האדמה במלח פלפל שחור גרוס ושמן זית מניחים מסביב

לנתח הבשר ,

מכניסים את הבשר לתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך רבע שעה מה שיהפוך את הבשר

לשחום וקריספי ,

מנמיכים את חום התנור ל170 מעלות ,מכסים את התבנית בנייר כסף ממשיכים לצלות עוד כשעה שעה וחצי ,

מסירים את נייר הכסף וצולים עוד 10 דקות  

משאירים בתנור כרבע שעה ,מוציאים ופורסים לפרוסות מגישים עם תפוח אדמה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת