44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

טרפלס ביסקוויט וטחינה

31/03/2017

כזה עוד לא אכלתם ביקשתי מבעלי לפורים שרוול אחד של ביסקוויט פתיבר הביא לי מארזangry טוב מה עושים?? פסחחח בדרך חיסול חמץץץ אז יש גם טחינה במזווה ושוקולד אז בואו נפגיז את האורחים בכדורים טעימים.

 

 

מה צריך:

300 גרם ביסקוויט פתיבר

200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

200 גרם טחינה גולמית

חצי כוס יין מתוק

לציפוי:

קוקוס // סוכריות קישוט// אגוזים טחונים //שקדים טחונים .

אופן ההכנה:

לרסק את הביסקוויט לפרורים קטנים קטנים

בקערת זכוכית עמוקה לשים את קוביות השוקולד והטחינה ותמיסו במיקרוגל בפולסים של 25- 30 שניות ולערבב עד שכל השוקולד נמס.

להוסיף את היין לערבב .לשפוך על פרורי הביסקוויט ולערבב היטב.

להכניס למקרר עד שהעיסה מתגבשת מעט.

ליצור כדורים ולגלגל במה שתבחרו

להמתין מעט עד שהכדורים מתקשים ולזלוללל

חברה בברכת פסח כשר ושמח איך מונדי חברתי אמרת?? "שרק דברים טובים יפלו עליכם משמים "

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת