00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

את ואני מבשלים צבעוני

קיש קישואים

24/03/2017

במקום אפשר להשתמש בכל ירק, הפעם השתמשתי בקישואים, והסידור שלהם על הבצק יוצר מראה יפה.

חומרים: 

לבצק:

1 כוס קמח לבן

1/2 כוס קמח מלא

100 גר` חמאה חתוכה לקוביות

1/4 כפית מלח

4 כפות מים קרים

למילוי: 

2 זוקיני חתוכים לעיגולים

2 ביצים טרופות

125 גר` גבינה פטה כבשים מגוררת

125 גר` גבינת קצ`קבל מגוררת

מלח ופלפל

הכנה: 

במעבד מזון מעבדים את חומרי הבצק, עד שהוא נהיה פירורי (ולא יותר).

יוצרים ממנו כדור, משטחים אותו ועוטפים בניילון נצמד. 

מכניסים למקרר לחצי שעה. 

מחממים תנור ל- 180 מעלות. 

מוציאים את הבצק מקירור, מרדדים ומניחים בתבנית לפאי, עם שוליים על דפנות התבנית.

דוקרים במזלג על פני הבצק, כדי שלא יתנפח באפיה.

אופים 10 דקות.

בינתיים בקערה מערבבים את הביצים הטרופות, הגבינות והתבלינים.

מוצאים את התבנית עם הבצק החצי אפוי ומסדרים עליה את הקישואים במעגלים עם חפיפה בין הפרוסות.

שופכים את המילוי על הבצק. אופים בתנור המחומם כ- 45 דקות עד שפני הבצק משחימים. 

תחליפים ותוספות:אפשר להשתמש בגבינות שונות - רצוי לנקז מהן את הנוזלים, אם הן רכות כמו קוטג`.

אז מה יש בקיש?

 בקישואים יש ויטמין A, ומעט קלוריות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יעל ענבר1 אלא אם צויין אחרת