88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מלבי

מלבי

 

 


מלבי

 

לא מאבקה מוכנה, ולא קנוי, הכנה בבית ובקלי קלות

מצרכים:

כמויות 

בכוס מדידה אוניברסלית,

כף מדידה אוניברסלית

בסיר קטן להביא לסף רתיחה 3 כוסות חלב + 1 מיכל שמנת מתוקה 38% + 1/2 כוס סוכר לערבב במטרפה ידנית, עד המסת הסוכר,

 

בינתיים לערבב בכוס 3 כפות קורנפלור(התחלת הריון/לא גדושות מדי בטנונת קטנה וזהו),  + 1/2 כוס חלב, למרקם חלק ללא גושים,

 לצקת לחלב החם בזרם דק,  ולערבב עד שמסמיך, בסבלנות רבה, ברתיחה רגועה ואיטית, לערבב, (לערבב לערבב שלא ישקע הקורנפלור למטה בסיר וייחרך), כאשר מסמיך

לצקת את הבלילה לכלי הגשה, כדי 3/4 מהגובה, ולהשאיר מקום לציפוי ולתוספות,

לעטוף בניילון נצמד, ולהכניס למקרר להתיצבות כ- 4 שעות עד לילה,

 

לבשל סירום אדום:

1/2 כוס מים + 1/2 כוס סוכר + 1 כפית מי ורדים + 1 כפית תמצית צבע אדום, לערב עד המסת הסוכר ועד שמתחיל להתעבות, 

 לצנן ולשמור במקרר, לילה.

 

להגשה:

לצקת על המלבי מהסירופ האדום 2 - 3 כפיות (או לפי הטעם,

 

לפזר מעל שבבי קוקוס, או אגוזי פיסטוק  קלויים שלמים או גרוסים גס, או אגוזי לוז קלויים מרוסקים גס, או בוטנים קלויים,


 

אפשר להפוך על צלחת ולהמשיך רגיל סירופ + תוספות

 

המלצה חמה: קופסאות שטוחות בגדלים שונים שמתאימים להמון המון דברים,

יש להן מכסה תואם ונעילה משני הצדדים, נכנסות למקרר ו / או למקפיא,, מכיל עוגה בינונית + תבנית אפיה, או 2 תבניות אינגליש קייק או למשל איחסון המלבי במקרר

,

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת