88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים

 

 

 

500 גר' בוטנים מולבנים ללא קליפה וקלויים, לקרר ולטחון גס, במעבד מזון

להוריד חלק לקישוט (כ- 1/2 כוס,) והשאר לטחון עדין יותר,

לטחון שנית:

כל 2 + 1/2  כוסות בוטנים + כוס סוכר + 2 ביצים + כפית קינמון + קורט ציפורן + מעט פחות מחצי ח' אבקת אפיה,

לערבב, לגלגל לכדורים, 

 חלק לגלגל ולטבול באבקת סוכר, 

 חלק בסוכר רגיל, וחלק בבוטנים גרוסים,

(*גילגלתי באגוזי לוז מרוסקים גס, ובשבבי שקדים)

לשים במנז'טים,

לאפות ב 170 מעלות, 9 דקות לא יותר (כי מתקשים כאבן), עם יציאתם מהתנור הם עדיין רכים,

את הייצוב והמרקם הסופי יקבלו כאשר יתקררו, (*בתנור שלי, האפיה ארכה כ- 15 דקות),

 

קרדיט: ג'וזט ארביב

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת