88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות סנדוויץ ריבה

עוגיות סנדוויץ ריבה

        עוגיות סנדוויץ ריבה

לילדים הכנתי חלק במילית שוקולד, ומעט בלי כלום...

 

 

 

 

המצרכים :

לבצק: 

  • 450 גרם קמח (4 כוסות פחות 2 כפות)
  • 160 גרם אבקת סוכר (כוס ורבע)
  • 200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • קורט מלח
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 2 שקיות סוכר וניל

למילוי ולקישוט:

  • כוס ריבת תות
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד וחלק (או מעבדים במעבד מזון), עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. (שמתי לילה במקרר),

2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים בעדינות, עד לעובי של 4 מ"מ.

3 קורצים מהבצק המרודד עוגיות באיזו צורה שרוצים: עיגולים, פרחים, כוכבים או כל צורה אחרת. במחצית מהעוגיות חורצים עיגול קטן במרכז (אלה יהיו העוגיות העליונות).

4 מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את כל העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים 11 דקות. מצננים.

5 מורחים את כל העוגיות ללא החור בריבה. את העוגיות עם החור מפדרים באבקת סוכר.

6 מכסים את העוגיות עם הריבה בעוגיות עם אבקת סוכר, ושומרים בקופסה אטומה.

 

 

 

קרדיט: אביבה פיבקו.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת