44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סהרוני בוטנים

01/03/2017
סהרוני בוטנים

 

בס"ד

 

במקור המתכון של ליאורה ליליאן עם מעט שינוים שלי.

מתאים למשלוחי מנות וגם לפסח ולמימונה

 

המצרכים (כ-25 יחידות):

 

 250  גרם בוטנים קלויים וטחונים בקליפתם
3 כפות קמח/ קמח מצה 

1/2  כוס  סוכר

 חלבון ביצה 
2 חלמונים 

1/2  כפית קינמון

1/2  כפית אבקת אפיה

 

ציפוי:

100 גרם שוקולד מריר 

 

אופן ההכנה

- להקציף את החלבון עם הסוכר היטב להוסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף.

- להוסיף את שאר החומרים ללוש היטב כשהעיסה מתקשה ומאפשרת לגלגל בידיים לשמן את הידיים וליצור כ-25 כדורים. 

- לגלגל לנקניקים קטנים ולעגל לסהרון.

-  להניח על נייר אפיה במרווחים קלים,

- לאפות 10-15 דקות בחום 180 מעלות עד להשחמה קלה. 

- להמיס שוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות להוציא לערבב ושוב 30 שניות ולערבב.

- לאחר הצינון לטבול את הקצוות בשוקולד מומס, להניח על נייר עד להתקשות.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת