00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

לזניה

28/02/2017

איך זה שאין פה עדיין מתכון ללזניה??

הפשטידה הכי קלה, הכי אהובה על ילדים, ועל חתנים שלא אוהבים ירקות... מבוסס על המתכון של רות סירקיס

רכיבים:

חבילת עלי לזניה ללא בישול

לרוטב העגבניות:

קופסה גדולה רסק עגבניות (260 ג')

חצי כוס מים

1 כפית שום כתוש

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל

כפית אורגנו

לתערובת הגבינה:

2 קוטג'

2 ביצים

200 ג' גבינה צהובה פרוסה

הוראות הכנה:

מערבבים את רכיבי רוטב העגבניות בקערה אחת, ואת הקוטג' עם הביצים בשניה.

בתבנית משומנת 15X20 מניחים 3 עלי לזניה בשורה. עליהם חצי מתערובת הגבינה,  בעזרת כף מפזרים חצי מרוטב העגבניות על הגבינה. מכסים בפרוסות גבנ"ץ.

ושוב עלי לזניה, קוטג', רוטב עגבניות, ופרוסות גבנ"ץ.

מכניסים לתנור בחום בינוני למשך חצי שעה. תיהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת