00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

תפוחי אדמה אפויים ברוזמרין

תפוחי אדמה קטנים אפויים. להיט!

רכיבים:

שקית תפוחי אדמה למיקרו (750 גרם)

4 כפות שמן זית

1 כפית שום כתוש

1 כף רוזמרין מיובש

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל

הוראות הכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה על פי הוראות השקית. מוציאים מהשקית ושוטפים. אין צורך לקלף.

מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב.

שופכים הכל לתבנית עם נייר אפיה ואופים ב-200 מעלות  במשך כחצי שעה. בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת