00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

תפוחי אדמה מוקרמים

מבוסס על מתכון של 10dakot. קל וטעים.

רכיבים:
5 תפו"א בינוניים קלופים 
1 שמנת לבישול + 4 כפות חלב
2 שיני שום כתושות
100 גרם פטריות טריות קצוצות
1 כפית אבקת מרק פטריות + חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
הוראות הכנה:
מבשלים את התפו"א במים רותחים במשך 15 דקות, או מרככים במיקרוגל.
מטגנים קצרות את השום הכתוש. מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מטגנים 2-3 דקות עד שהנוזלים מתאדים. מוסיפים אבקת מרק ומערבבים כדקה. מוסיפים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. לקראת הרתיחה הרוטב אמור להסמיך מעט. לא הכרחי. מכבים את האש ומוסיפים מלח ופלפל
מוציאים את תפוחי האדמה מהמים. פורסים דק מאוד (עדיף במעבד מזון), ומסדרים במניפות בתבנית משומנת 15X20.
שופכים את הרוטב ומפזרים גבינה צהובה
אופים 30 דקות ב-200 מעלות עד להזהבה, ומגישים חם!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת