44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סיגרים במלית בשר

25/02/2017
סיגרים במלית בשר

 

המצרכים:

1 חבילת עלי סיגר

500 גרם בשר טחון(מעט שמן במידה ולא שמן יש להוסיף כף שמן)

1 בצל גדול קצוץ

צרור פטרוזיליה

5 שיני שום כתושות

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה בשמן

צ'ילי גרוס (לפי הטעם)

לדבק- כף קמח מעורבב עם כפית מים

שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

- במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה.

- להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר מוכן.

- להוסיף את שיני השום,הפטרוזיליה והתבלינים ולטגן עוד חמש דקות, לקרר.

- לפרוס עלה סיגר על משטח עבודה,להניח 2 כפות מהמלית בצד הקרוב אליכם, לקפל את הצדדים של העלה כלפי המרכז ולגלגל מהודק,

 לקראת סוף הגלגול יש לקחת מעט מהדבק שהכנו ולמרוח על הקצה ולגלגל מעליו.

- להמשיך כך עם כל הסיגרים.

- לחמם שמן עמוק ולהכניס את הסיגרים לטיגון עד השחמה. להוציא לייר סופג.

**לפני הטיגון ניתן להקפיא בקופסה גורה כשנילוןם/נייר אפיה מפריד בין השכבות.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת