66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

גבינת שמנת בצל ביתית

19/05/2017

לאחרונה אני מרבה להכין אותה כי היא בעלת אחוזי שומן נמוכים..ולא רק גם יוצאת טעימה ואת הטעמים אתם יכולים לקבוע לכם. הפעם החלטתי להכין עם בצל ופיטרוזיליה קצת שרפתי מעט כמה קוביות בצל .והטעם משגעעע.

 

 

 

 

מה צריך:

6-7  גביעי גיל

1 גביע שמנת חמוצה תשע אחוז (לא חובה)

כפית מלח

1 בצל גדול קצוץ ומטוגן

פיטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל במעט שמן ושמים בצד לצינון. קוצצים את הפיטרוזיליה .

בקערה שמים בד חיתול נקי ושופכים לתוכו את הגילה והשמנת מערבבים היטב

מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הבצל שהתקרר והפיטרוזיליה ומערבבים.

קושרים בחוט את שולי החיתול ותולים מעל הכיור שהנוזלים יצאו. לפחות ל8 שעות אני מכינה בלילה ועד הבוקר יש לי גבינה מעדן.

אגב ניסיתם לערבב גבינת שמנת עם חציל על האש ושמיר???מעדן תנסו להכין את הגבינה הזו (רק שצריך להכניס את החציל אחרי שהגבינה מוכנה.)

בהצלחה

שלכם מכל ה

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת