44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

שקדיות

27/02/2017

אתם יודעים פורים מתקרב ופסח כבר דופק בדלת בגניזה במקרר מצאתי שקדים פרוסים שקניתי בזמנו להכין משהו  נו אבל לא יצא אז הכנתי עוגיות מתוקות וטעימות קלות להכנת וקלות לזלילהwink זמן אפיה קצר אז יש לנו את כל התנאים שאני אוהבתsurprise. רוצו להכין שוותתת

 

 

 

מה צריך:

ביצה אחת

1 סוכר וניל

2 כפות סוכר

1 כף סוכר חום

1 כף דבש

100 גרם שקדים פרוסים

3 כפות גדושות שומשום

אופן ההכנה:

בקערה טורםים את הביצה הסוכר וסוכר הוניל מוסיפים את השקדים והשומשום מערבבים היטב.

מרפדים תבנית בנייר אפיה ובעזרת שתי כפיות / כפות מניחים תלולית במרחק זו מזו

אופים בחום של 170 מעלות כ12-13 דקות או עד הזהבה.

מצננים מעט ומסירים בזהירות את הנייר.

אפשר להתחיל לזלוללל

בהצלחה

שלכם מכל ה

טובה

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת