88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רול צרפתי -בייגל מתוק

07/03/2017
רול צרפתי -בייגל מתוק

רול צרפתי

תמונה טיזר

 

כוס מידה חד פעמית לשתיה קרה

 

1 ק"ג קמח מנופה!!!

3/4 כוס סוכר 

3/4 כוס שמן,

2 כפות אינסטנט פודינג וניל,

1/4 כפית מלח,

1 ביצה,

2 כפות שטוחות שמרים יבשים,

2+1/2 כוסות מים פושרים,

לעבד את הבצק היטב, 10 דקות במיקסר,

 להתפיח שעתיים,

בינתיים לבשל את הסירופ 


 

, לאחר  שתפח הבצק, לחלק לחתיכות , ליצור צורת רול, לסובב שניים יחד כבורג,  לסגור לחישוק, להניח על תבנית מרופדת ניר אפיה, 

מתפיחים חצי שעה,  להבריש בביצה+ 2 כפות מים, 

מכניסים לתנור 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה, למרוח מהסירופ .

 

לבשל סירופ:

2 כוסות סוכר + 1 כוס מים  + פרוסת לימון להביא לרתיחה , מרגע זה להמשיך שמבעבע והסוכר נמס, 30 דקות,  לקרר,

 

 

 

קרדיט: סיון מלול

אם נשאר אפשר להצנים גם  אחרי הקפאה וזה פשוטעים על יד הקפה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת