00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מטבח מעולם אחר

קובה במיה

קובה במיה. אפי

 

חומרים:

1 ק"ג סולת

1 כף מלח

 1/4 כוס שמן

2-3 כוסות מים פושרים

 

למלית:

700 גרם בשר טרי (איזה שרוצים אני שמתי כתף 5), חתוך לקוביות קטנות (אפשר טחון אבל עדיף לחתוך),

בצל בינוני מגורד

4 גבעולי סלרי קצוץ דק

¼ צרור כוסברה קצוצה דק,

 חצי כוס עלי נענע

כף בהרט

כף מרק עוף 

4 שיני שום כתוש

אופן ההכנה:

 

הכנת הסולת: לשפוך לאט את המים השמן והמלח , ולהרגיש את העיסה, צריכה להיות נוחה לעבודה

ליצור כדורים עם הבצק ליצור גומה עם הבוהן ולמלא במלית ולסגור היטב

להשתדל שהכיסוי יהיה דק.

להניח את הכדורים חצי שעה בהקפאה, כדי שלא יתפרקו במרק.

למרק:

לרוטב:
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
1 כפית בהרט

מיץ מלימון
6 עגבניות בשלות קצוצות דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי קילו במיה קפואה

כף פפריקה,

4 כפות סוכר

כ, רסק עגבניות

מים לבישול,

להרתיח את חומרי המילוי כחצי שעה לזרוק פנימה את הקציצות ולבשל עוד

כשעה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אפי קרייף אלא אם צויין אחרת