00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאפות ולבשל

כופתאות גבינה לבנה

מרכיבים

2 חבילות גבינה לבנה כנען

4 כפות סולת

4 כפות קמח

4 ביצים שלמות

קורט מלח

לציפוי

חצי קילו חמאה

חצי שקית פירורי לחם

 

אופן ההכנה

ללוש היטב את כל החומרים ועיסה ולהשרות במשך כשעה במקרר.

להרתיח מים בסיר ארקוסטיל רחב ועמוק.כשהמים רותחים ליצור כופתאות לא גדולות ולהכניס לסיר.

לבשל במשך עשר דקות.כשהכופתאות מתחילות לצוף הם מוכנות.בכף מחוררת להוציא מהסיר ולהעביר למסננת.

לשפוך את המים מהסיר,ולתוך הסיר החם להוסיף חצי חבילת חמאה ולחמם על האש.

כשהחמאה נמסה,יש להוסיף את פירורי הלחם.לטגן עד שיזהיבו ולהוסיף לאחר מכן את הכפותאות המבושלות לפירורי הלחם.

לכסות את הסיר במכסה ולנער.

להוסיף סוכר לפי הטעם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל karinshiron אלא אם צויין אחרת