22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המגודלת

לאכול ולגדול בגדול

ספגטי של אהבה

17/02/2017
ספגטי של אהבה

אם מדברים על רומנטיקה, אז לדעתי האוכל האיטלקי הוא הרומנטי ביותר. יש בו משהו שמרטיט לי את הלב ומחמם את הנשמה.

הנהלת הבלוגיה ביקשה מאכלים בסימן אהבה- אז החלטתי ללכת על ספגטי. לדעתי הוא הסמל לרומנטיקה!

 

מצרכים:
200 ג' ספגטי חצוי לא מבושל
500 ג' בשר בקר טחון
2 בצלים חתוכים לקוביות
רסק עגבניות קטן 100 ג'
כף קטשופ
3.5 כוסות מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
כפית סוכר (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר לפורר ולטגן, להוסיף רסק, קטשופ, כוס מים, סוכר ותבלינים, לבשל כמה דקות על אש בינונית עד שכל הטעמים מתמזגים.

2. להוסיף את הספגטי לתבשיל ועוד 2.5 כוסות מים, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית, לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב את הספגטי עם הבשר ולבשל עד שהספגטי מוכן, לבדוק טעמים.

 

שתמיד נאהב וניהיה מאושרים ושבעים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל המגודלת אלא אם צויין אחרת