44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של לינדוש

קוביית FACEBOOK LIKE
קוד חופשי

אושפלו מהמטבח של לינדוש

חיפשתי מתכון לאושפלו היה כל כך הרבה מתכונים לבסוף לקטטתי מכל מתכון קמצוץ וכך נולד לי מתכון עשיר וטעים מהמטבח שלי .

                                                     

 

המצרכים:

נתח  בשר בקר מספר 8 .2עלי דפנה ,3יחידות פלפל אנגלי,

5גזרים.

2כוסות אורז בלסמי.

4בצלים,

ליטר מים,

כף פפריקה אדומה מתוקה,

כפית פלפל שחור ,

כף אבקת מרק,

כפית קינמון (לא לוותר ),

כף כמון,

כף מלח,

כף סוכר חום,

רבע כוס שמן קנולה .

אופן ההכנה:

לבשל את הנתח בשר עם ליטר מים בתוספת עלי דפנה ופלפל אנגלי כשעה (או בסיר לחץ 40 דקות)אחרי הבישול לסנן את המים ולהשאיר בצד ,לתת לבשר להתקרר ! בנתיים לפרוס את הבצלים לפרוסות ולטגן אותם בסיר גדול ועמוק להוסיף את הגזרים שחתוכים למקלונים להוסיף את הסוכר החום בנתיים לחתוך את הבשר לקוביות לא קטנות ממש גדולות להוסיף אותם לסיר להמשיך לטגן את הכל להוסיף את הציר שבישלנו את הבשר להוסיף את התבלינים ולבשל כשעה בערך ליבדוק עם הבשר התבשל לגמרי להוסיף את האורז (מנוקה ושטוף)להוסיף בין 2-3 כוסות מים רותחים לכסות את הסיר ולהמניך את האש לתת בישול נוסף עד שהאורז מוכן וכל הנוזלים ניספגו !! בזהירות לגרף עם מזלג את האושפלו לכסות במגבת ולחכות לאורחים .ניתן להגיש בתוספת פירות יבשים .

אם אהבתם אשמח לתגובות רוצים עוד ניפגש במתכון הבא

מהמטבח של לינדוש

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לינדה7 אלא אם צויין אחרת