00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מרק גריסים ועדשים

14/05/2017

מרק פשוט וקל הכנה , כמה פשוט ככה טעים  .....

המצרכים  :

כוס עדשים

כוס גריסי פנינה

מים רותחים בשתי קערות קטנות  *להשרייה הגריסים בנפרד והעדשים בנפרד כשעה - מונח בצד .

1 בצל בנוני  קצוץ דק דק

3 כפות שמן

סלרי עלים חופן גדול  קצוץ דק דק - גם עלים וגם גבעול  /  כמות של כוס חד פעמי לשתיה חמה

2 שיניי שום כתושות

1/4 כפית כמון

מלח - לפי הטעם  (1/2 כפית)

פלפל שחור 1/4 כפית

מים רותחים 10 כוסות למרק

אופן ההכנה :

 בשתי קערות נפרדות להניח את העדשים בנפרד ואת הגריסים בנפרד ולמלא במים רותחים ולהניח בצד כשעה ואז לסנן.

 בנתיים מטגנים עם  3 כפות שמן את הבצל הקצוץ עד שמשחים ואז מוספים את השום לדקתיים ומערבבים ואז ממלאים את הסיר ב -10 כוסות מים רותחים.

 מוספים את העדשים והגריסים המסוננים לסיר , מוספים את הסלרי הקצוץ התבלינים  , פלפל , מלח , כמון

      ומבשלים כ- 40 דקות עד 45 דקות עד לריכוך העדשים.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת