00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ביס קטן

בצק שמרים לפיצה

אחרי שניסיתי כמה וכמה בצקים, הוספתי, החסרתי, שיניתי וטעמנו הגעתי לבצק הכי הכי בעולם.את בסיס הבצק לקחתי מלאון אלקלאי שאצלו עברתי סדנא לפני כמה שנים.

בצק לפיצה

 קילו קמח  
600 מ"ל מים
30 גרם שמרים יבשים
30 גרם מלח
רבע כוס שמן זית

מנפים את הקמח ומעבירים למיקסר חזק. מוסיפים את השמרים ומערבבים כדקה. מוסיפים את המים ואת השמן ולשים 5 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד חמש דקות. משמנים קערה גדולה ומעבירים את הבצק. אחרי שעה מוציאים אוויר מהבצק ונותנים לו עוד שעה לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל amoshon אלא אם צויין אחרת