44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת סולת ופרות מיובשים

עוגה רכה וטעימה אליפות..יש לי אותה כבר שבועיים במקרר (שאריותcheeky) ועדיין טעימה.אין הרבה עבודה אז רוצו להכין.ויש לכם עוד עוגה לטו בשבט

 

 

 

 

מה צריך:

4 ביצים שלמות

כוס וחצי סוכר (המדידה לפי כוסות הזכוכית עם הידית)

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

2 סוכר וניל

2 שקיות א' אפיה

כוס סולת

2 כוסות קמח

כוס פרות מיובשים קצוצים גס

כוס אגוזים קצוצים גס.

אופים בתבנית 20 -30 (אני שמה שתי תבניות אחת בתוך השניה)

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל כמה דקות , מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים באיטיות את המיץ והשמן.מוסיפים את הסולת והקמח ומערבבים עד לאיחוד.מוסיפים את הפרות המיובשים ומערבבים ידני.

משמנים תבנית היטב, מוזגים את העיסה

אופים ב175 מעלות כ45 דקות בערך.

תהנו

שבת שלום וט"ו בשבט שמח

 

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת