33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

קוביות אסאדו וירקות שורש בתנור

קוביות אסאדו וירקות שורש בתנור

אז אכלנו לארוחת צהריים קוביות אסאדו בסיר ענק... היה מעולה !

2 ק"ג אסאדו חתוך לקוביות 

10 תפוחי אדמה קטנים (להשאיר קליפה)

4 בטטות קטנות (להשאיר קליפה)

2 בצלים חתוכים באמצע

מרינדה(שמן זית, סילאן, תבלין לבישול ארוך כמו טוסקנה)

ענפי רוזמרין טריים

מניחנים בסיר גדול את תפוחי האדמה, הבטטות והבצל. שופכים 2 כוסות מים פנימה. מעליהם את נתחי הבשר. מצפים אותו במרינדה מכל הכיוונים, מלמעלה גם מלח גס וגם את ענפי הרוזמרין. מכניסים לתנור שחומם לחום 200 מעלות למשך שעה, אז מנמיכים את החום ל- 150 מעלות ואופים למשך עוד 4 שעות. מוציאים ואוכלים בכיף!

אנחנו אכלנו ליד גם כרוביות בשמן זית ומלח גס בתנור (ל-40 דק' בחום 160 מעלות).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת