88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות שוקולד צ'יפס מליגה אחרת

 

אז...מה פריך בחוץ ורך בפנים?

Plated Chocolate Chip Walnut Cookies

שוקולד צ'יפס מליגה אחרת

Thick chocolate chip walnut levain copycat cookies stacked

 

קרדיט: היישר מניו יורק סיטי Levain Bakery

 

וכל מילה מיותרת, עכשיו רק להכין ולחטוף,,,

מצרכים:

2+3/4   כוסות קמח רב תכליתי (כוס מדידה אוניברסלית)

1 כפית מלח,

1 כפית סודה לשתיה (אבקה לאפיה),

1/2 כפית אבקת אפיה,

1 כוס חמאה קרה ללא מלח, 

1/2 כוס סוכר לבן רגיל,

3/4 כוס + 2 כפות סוכר חום,

2 ביצים,

1 כפית תמצית וניל,

1 כוס אגוזי מלך ללא מלח,

1 כוס שוקולד צ'יפס  חלב, או אותה כמות שוקולד מרוסק,

אופן הכנה:

1. בקערה לערבב כל היבשים, קמח+מלח+סודה לשתיה+אבקת אפיה, להניח בצד,

*2. בקערת המיקסר לערבב חמאה עד ש

3. להוסיף סוכר לבן+סוכר חום  רק עד שמתאחד, להוסיף ביצים ותמצית וניל,

4. מערבבים אגוזי מלך + שוקולד צ'יפס, (לפני הוספת  הקמח)

5. להוסיף בבת אחת את תערובת הקמח, לערבב במהירות איטית עד שהתערובת אחידה, לכסות ולשמור במקפיא 30 דקות, כגוש,

*או להכין תבנית אפיה שטוחה מרופדת נייר אפיה, ליצור 12 עוגיות 110 גר' האחת, אם ברצוננו לדייק,  לשים בתבנית מרופדת נייר אפיה, לכסות ולהקפיא כך, לפני אפיה

6. בזמן שהבצק במקפיא, לרפפ שתי תבניות תנור שטוחות בנייר אפיה 

לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות,

7. במידה ובחרתם לחלק את הבצק ל- 12 עוגיות שוות של 110 גר' האחת, הניחו בתבנית 4-6 עוגיות במרווחים, אפו 12 -13 דקות המנעו מאפיית יתר, ברצוננו לקבל עוגיות פריכות בחוץ, ורכות נימוחות בפנים, והן נראות כאילו אינן אפיות לגמרי...אז זה מוכן...  ו...שתטעמו כבר תבינו בעצמכם,...לא לגעת בהן חמות!!!indecision

8. לקרר כמה דקות, על רשת, 

לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר,  מה שנותר,

*הערה: אם לא אפיתם את כל העוגיות שהקפאתם טרם אפיה,  

שימרו אותן במקפיא ,  בשקית עם רוכסן או קופסה אטומה, עד שלושה חודשים, וזאת לכל מקרה חירום, (אם הבנתם אותיsurprise

במקרה חירום , הוציאו עוגיות קפואות, והוסיפו עוד שתי דקות לאפייתן, כלומר כ-15 דקות אפיה 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת