44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

תותי פרותי

יאמייי יאמייי איזו עוגה טעימה הכנתי כמות כפולה והיא חוסלה וואווו משאריות פרות יבשים שהיו במקררcheekycheeky

 

 

 

 

מה צריך:

200 גרם אגוזי מלך/ לוז/ פקאנים קצוצים גס/לחצי.

200 גרם פרות יבשים מעורבבים // צימוקים/ חמוציות / מישמש /דובדבנים מסוכרים/ קליפות הדרים

7 כפות קמח

1 כפית א, אפיה

5 כפות סוכר

גרידה מלימון אחד

מיץ מלימון אחד

2 ביצים

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את הפרות היבשים עם האגוזים

בקערה נוספת מערבבים את הקמח א' האפיה , הסוכר הביצים ושאר החומרים ומערבבים

מוסיפים את האגוזים והפרות היבשים ומערבבים.

משמנים תבנית אינגליש קייק קטנה וממלאים בתערובת.

אופים בחום 160 מעלות ובודקים עם קיסם אם  העוגה עדיין לא אפויה והשחימה מכסים קלות ברדיד אלומיניום וממשיכים לאפות.

מוציאים בגמר האפיה ומצננים.

מכניסים את העוגה למקפיא ל6 שעות לפחות.

מוציאים את העוגה מהמקפיא ומשהים אותה10 דקות .פורסים אותה  לפרוסות דקות עם סכין חדה (לא משוננת)

ונהנים עם כוס תה

אל תפרסו את העוגה בעודה חמה או לא מוקפאת כי היא תתפורר לכם.

לשמור בקרור בקופסה סגורה

תהנו ושיהיה בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת