44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

כנאפה מלוחה

08/02/2017

ראיתי ברשת שיניתי ויצא טעים אצלי סדר העדיפיות באוכל אם תשאלו את בני הבית זה פרווה או חלבי עדיף חלביcheeky כולם אהבו את הכנפה הזו ואמרו מיוחד ממש כמעט כלום עבודה וזה מה שחשוב אצלי מינימום עבודה ומקסימום טעיםwink.

 

 

במאפה הזה בעצם השתמשתי באיטריות אוסם הכי דקיקות ובגבינות מופחתות שומן.

מה צריך:

1 חבילת איטריות דקיקות מבושלות לפי הוראות היצרן (מסוננות ולא שטופות)

200 גרם גבינת כנען /טוב טעם

200 גרם גבינת שמנת% 5

150 גרם גבינה מלוחה מפוררת

מעט מלח , פלפל שחור

כף אורגנו יבש

2 כפות חמאה

 

אופן ההכנה:

תחילה בקערה תערבבו את כל הגבינות עם המלח , הפלפל, והאורגנו.

שימו מים בסיר עם כף מלח ובשלו את האיטריות פחות ממה שצוין על האריזה בדקה.וסננו אותם כדקה שתיים.

מיד במחבת כותר 28  בעלת תחתית עבה המיסו את כף החמאה ותרפדו את המחבת בחצי מכמות האיטריות (תעזרו במלקחיים כי האיטריות חמות)

פעולה זו צריכה להיות מהירה כי אחרת האיטריות נדבקות, ונוצר גוש אחד

שימו את הגבינה על כל פני  שטח האיטריות

ועל הגבינה את שארית האיטריות המבושלות תהדקו עם כף את האיטריות ותמשיכו לטגן כ5

דקות.על להבה בינונית.

כשהתחתית קיבלה צבע זהוב , תהפכו על צלחת תוסיפו כף חמאה למחבת ותחזירו את המאפה הפוך גם את הצד השני לטגן בערך כ 5 דקות או עד הזהבה.

והרי לכם מאפה טעים לארוחת ערב

יאלהה חברה לזלולללcheeky cheeky

תהנו זה ברוררר

שלכם מכל ה

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת