00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

טעם מהעבר שהיינו ילדים - פילה בקלה עם תפוחי אדמה

29/05/2017

5 - 6 תפוחי אדמה  גודל בנוני  פרוסים לקוביות גסות

3 גמבות אדום  + 1 גמבה צהוב  - פרוסים לאורך לחתיכות גסות

פפריקה - כף גדושה 

4 עגבניות קלופות פרוסות לקוביות 

חצי קג' פילה בקלה שטוף ומסונן

7 שיניי שום כתוש

1/2 חצי כפית כורכום 

1 כפית מלח שטוחה (לפי הטעם האישי)

פלפל שחור 1/4 כפית 

מים רותחים 2 כוסות   (גודל כוס שתיה חד פעמי )

שמן 6 כפות

1/2 כפית אבקת מרק עוף פרווה ללא מונסודיום (אפשר לוותר)

 

אופן ההכנה :

בסיר  מטגנים את הגמבות עד השחמה (כ- שבע דקות בערך).

מוספים את העגבניות ומערבבים .

מוספים את השום הכתוש מערבבים היטב ומבשלם כ- 4 דקות

מנמיכים את האש ומוספים את התפוחי האדמה ומוסיפים את התבלינים , פפריקה, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף 

     על גבי הדגים .

מוסיפים את המים ובעזרת כף מוזגים על הדגים את הרוטב .

מבשלים על אש נמוכה בסיר עם מכסה כ- 40 דקות , לבדוק מידי פעם ולהעביר עם הכף את הרוטב על תפוחי האדמה והדגים.

בודקים שתפוחי האדמה רכים ואז זה מוכן.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת