1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת פרג בחושה

24/01/2017

 

עוגת פרג יש מי שאוהבים ויש מי שלא מסוגלים לטעום ,

אני אחת מאלה שאוהבים עוגות פרג בכל צורה ,להצלחת

העוגה ובכלל עוגות פרג לטעם עשיר יש להשתמש בפרג טרי

שנטחן במקום ,זה כל הסוד לטעם הנהדר של הפרג אם משתמשים

בפרג שעמד בשקית סגורה הרבה זמן הטעם יהיה בהתאם

עוגה בחושה קלה להכנה עסיסית וטעימה

מצרכים:

1 כוס קמח

1 כוס סוכר

1 כוס פרג טחון טרי

1 כוס קוקוס

1 אבקת אפיה

3 ביצים

1 כוס מיץ תפוזים

3/4 כוס שמן

1 כף תמצית וניל

אופן הכנה :

מכניסים לקערה קמח ,אבקת אפייה,סוכר ,פרג וקוקוס ,

מערבבים היטב ,

בקערה קטנה מערבבים את הביצים ,מוסיפים לתערובת היבשים

וממשיכים להוסיף מיץ תפוזים שמן ותמצית וניל מערבבים הכל

לתערובת אחידה ,מחלקים לשתי תבניות אינגליש קייק

אופים בחום כ40 דקות בחום 170 מעלות .

אפשר לצפות את העוגה בגאנש

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת