33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

עוגיות שקדים וחמאת בוטנים.

17/01/2017

אכילה ללא גלוטן מביאה אותי לחיפוש אחר מתכונים המאפשרים אפייה ברכיבים וקמחים שונים. 

לפני כחודש וחצי התחלתי קורס במרכז מגדלור, אצל אילנה רוגל, מרכז לישום תכני רוח וחומר. 

קורס  להתפתחות אישית, העצמה רוחנית ואנרגטית, איזון בין רוח לחומר. גוף ורוח. מבנה הרוח בגוף האנושי. 

קורס חובה לדעתי לאנשים המחפשים בריאות מיטבית, הרוצים להיות מאותגרים וללמוד ולהתפתח, הרוצים לפתוח את הידיעה, את הראש ואת הגוף למודעות ותודעה. לימודים משני חיים ואיכות חיים.

הלימודים הם בשעות אחה"צ , את הכיבוד מביאים התלמידים ,המגוון רחב  מאוד. 

ההמלצה היא אוכל כפירות, סלטים , מרקים מאפים ללא גלוטן. כל אחד על פי זמנו ויכולתיו. 

מצאתי בפינטרסט מתכון לעוגיות  שממש נחטפו. 

לדעתי הכמויות לא מתאימות לכן אשתף אתכם בכמויות שאני עשיתי. 

מניסיון של אפייה עם חומרי גלם לא מוכרים, חשוב לנסות מספר פעמים עד שמגיעים לאיכות , למרקם ולטעם הנכון לכל אחד. 

בחודשים האחרונים עשיתי מספר נסיונות שפעמים צלחו ולעיתים מאוד לא, ניסיון ותהייה ולבסוף הצלחה. חשובה ההתמדה והעיקביות. 

מרכיבים:

1 כוס קמח שקדים. 

א. לקנות בחנויות טבע או בחנות ספייסס, לגעת באוכל וכדומה. 

ב. ניתן להכין לבד: כוס שקדים להניח בקערה, לשפוך מים רותחים וכעבור חצי שעה לקלף, לייבש במגבת מטבח, להכניס למעבד מזון ולטחון לעובי הרצוי. 

 1/3 כוס חמאת בוטנים/ ממרח תמרים

 3 כפיות דבש

 כפית סודה לשתייה ולא אבקת אפייה. 

1 חלבון ביצה

כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

 תבנית תנור מכוסה בנייר אפייה. 

 לחמם תנור ל 170  מעלות. 

לקערה להכניס את כל החומרים ולערבב לעיסה אחידה. 

במידה והעיסה מוצקה ניתן בידיים להכין כדורים בקוטר של ס"מ ולהניח על תבנית, או בעזרת 2 כפות. 

לאפות במשך 9 דק, אחרת משחים.  

בתאבון. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת