00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מתכון לבשר חזה - בישול איטי

15/01/2017
                                  
 
המצרכים :
קילו בשר חזה פרוס לקוביות עם עצם
פטריות שמפיניון חבילה פרוסות לרבעים
בצל סגול 1 קצוץ גס
בצל לבן 1 קצוץ גס...
פלפל שחור גרוס חצי כפית
מלח בערך חצי כפית להוסיף לפי הטעם
שמן 2כפות
שום 5 שיניים שלמות
טריאקי 2כפות
צ'ילי שום 2כפות
כוס מים רותחים גודל כוס שתייה חמה

אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל עד השחמה
מוסיפים פטריות ומטגנים עוד שתי דקות
מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל צד כ 7 דקות
מוסיפים את השום ואת המים מערבבים
ומכניסים לתנור עם סיר מכוסה
בהתחלה 200מעלות כשעה
ועוד שלוש שעות 170 מעלות.

מומלץ :
לאכול בליווי פירה או אורז
מי שרוצה יכול להוסיף תפוחי אדמה לאחר שעה בתנור
תהנו בשר מעולה לבקש מהקצב בלי הרבה שומן.
אפשר לאכול את הבשר בתוך באגט חם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת