88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עיצובים בבצק עלים עוגות אישיות,

עיצובים בבצק עלים עוגות אישיות

 

בצק עלים, אותה מילית, פירות שונים, אם אין טריים אפשר קפואים,

 

ארבעה עיצובים שונים, של הבצק

של עוגות אישיות מתוקות הן בטעמן והן בצורתן,  

 קרדיט: תרגום סירטון מהפייסבוק, 

 

 

Related image

 

 

     1

מאפה גבינה תות

למילית:
230 גר' גבינת שמנת,

1/4 כוס סוכר,

1/2 כפית תמצית וניל,

לערבב בקערית קטנה למרקם חלק ללא גושים,

 ל- 9 עוגות:

1/2 ח' בצק עלים

5 תותים חצויים נטולי גבעולים,

 9 כפות מילית גבינה 

לזריה: אבקת סוכר

 

 

Related image

 

 

הכנה:

לחמם תנור אפיה ל- 180 מעלות,

 לחלק את  בצק העלים לתשעה ריבועים,

לקפל שתי פינות מנוגדות, אחת על השניה, ולחתוך במרחק חצי ס"מ מהקצה,  לעומק שתי הפינות צורת ר לאורך 3/4 מהאורך של כל צלע, להשאיר קצה מחובר!

לפתוח את הריבוע, ולקחת פינה עליונה למטה , ופינה תחתונה מעליה, כאשר האמצע פתוח למילית,

שמים כף מילית באמצע, ומעל חצאי תותים

להכניס לתנור חם, לאפות  15 - 20 דקות או עד שהבצק זהוב / שחום, 

להוציא, לבזוק אבקת סוכר.

 

                                                                                 Puff Pastry Four Ways                                        

 

 

       2.

פרח פטל גבינה

1 בצק עלים מופשר

ליצירת 4 עוגות אישיות גבינה פטל

20 פטל,

4 כפות מילית גבינה (מתכון למעלה),

לזריה: אבקת סוכר,

 

Image result for ?פטל תמונות?‎

 

לחמם תנור מראש ל- 200 מעלות,

לחתוך את הבצק ל- ארבעה ריבועים שווים,

במרחק 1/2 ס"מ בכל פינה, יוצרים חתך ר לאורך כל צד מבלי שיגעו אחד בשני  באמצע כל צלע (שהחתכים לא יפגשו ),

 יצרנו   מעין ריבוע בתוך ריבוע ,

לשים כף מילית במרכז, ומעל לקשט ב-4 פטל,

להרים רצועה חיצונית אחת  מפינה של הריבוע מעל המילית לכיוון המרכז,  

להרים רצועה שניה  וכך להמשיך עם השתיים הנותרות, ולהדביקן יחד קלות,

להניח פטל במקום החיבור,

לחזור על התהליך עם שלושת הריבועים הנותרים,

להכניס לתנור חם, לאפיה של 15 -20 דקות, עד שהמאפים תפוחים והבצק בגוון זהוב שחום,

לזרות אבקת סוכר ולהגיש.

 

 

           3. 

שבשבת אוכמניות,

1 דף בצק עלים,

36 אוכמניות,

9 כפות גבינת שמנת (מהמילית למעלה),

לזריה: אבקת סוכר,

 

Image result for ?אוכמניות תמונות?‎

לחמם תנור ל- 200 מעלות,

לחתוך את הבצק ל 9 ריבועים שווים,

בכל ריבוע לעשות חתך לכל העומק, מהפינה, למכיוון המרכז, כמעט עד האמצע, נוצרו ארבעה משולשים,

לקחת פינה של משולש ולקפל לכיוון המרכז, לחזור  ולקפל  את כל המשולשים באותו כיוון, למרכז קיבלנו צורת שבשבת,

למלא כף מילית גבינה  במרכז,  לקשט מעל ב- 4 אוכמניות,

להמשיך כל השלבים עם שאר הבצק,

לאפות בתנור חם, 15 -20 דקול  עד שהבצק תפוח  ובצבע חום/זהוב,,

בסיום לזרות אבקת סוכר,

        4.

רולדות צמות אישיות

דף בצק עלים,

 לחלק  6 לריבועים 

כל ריבוע לחתוך משני צדדים מקבילים לרצועות , להשאיר אמצע מחובר,

 לשים מילית בפס האמצע, לסגור רצועה מימין ורצועה משמאל מעל המילית, לכל האורך, 

לאפות בתנור חם 200 מעלות 15 -20 דקות עד שהמאפה תפוח בצבע חום / זהוב,

לזרות אבקת סוכר, להגיש עם פטל ואוכמניות בצלחת.

 

Image result for ?פירות יער תמונות?‎

אפשר להשתמש בפירות קפואים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת